Yleiset ehdot

Tietysti, tässä ovat käännökset:

Artikkeli 1 – Määritelmät

Näissä ehdoissa tarkoitetaan:

Harkinta-aika: ajanjakso, jonka kuluessa kuluttaja voi käyttää peruutusoikeuttaan;

Kuluttaja: luonnollinen henkilö, joka ei toimi ammatissaan tai liiketoiminnassaan ja solmii etämyyntisopimuksen elinkeinonharjoittajan kanssa;

Päivä: kalenteripäivä;

Jatkuva toimitus: etämyyntisopimus, joka koskee tuote- ja/tai palveluvalikoimaa, jonka toimitus- ja/tai vastaanottovelvollisuus on ajan mittaan;

Kestävä tallennusväline: mikä tahansa väline, joka mahdollistaa kuluttajan tai elinkeinonharjoittajan henkilökohtaisesti häneen osoitetun tiedon tallentamisen tavalla, joka mahdollistaa tallennetun tiedon tulevan tarkastelun ja muuttumattoman jäljentämisen.

Peruutusoikeus: mahdollisuus kuluttajalle peruuttaa etämyyntisopimus harkinta-ajan kuluessa;

Elinkeinonharjoittaja: luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka tarjoaa tuotteita ja/tai palveluja etämyyntinä kuluttajille;

Etämyyntisopimus: sopimus, jossa elinkeinonharjoittajan järjestämänä etämyyntijärjestelmänä tuotteiden ja/tai palvelujen myynnissä osapuolet käyttävät sopimuksen tekemiseen yksinomaan yhtä tai useampaa etäviestintätekniikkaa;

Etäviestintätekniikka: väline, jota voidaan käyttää sopimuksen tekemiseen ilman, että kuluttaja ja elinkeinonharjoittaja ovat samanaikaisesti samassa tilassa.

Yleiset ehdot: elinkeinonharjoittajan nämä yleiset ehdot.

Artikkeli 2 – Elinkeinonharjoittajan tunnistetiedot

Yrityksen nimi: Pyro-Helsinki

Support@pyro-helsinki.com

Kaupparekisterinumero: 93097190

Arvonlisäverotunnus: NL004997594B45

Artikkeli 3 – Soveltamisala

Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan jokaiseen elinkeinonharjoittajan tarjoukseen ja jokaiseen etämyyntisopimukseen ja tilaukseen elinkeinonharjoittajan ja kuluttajan välillä.

Ennen etämyyntisopimuksen tekemistä kuluttajalle annetaan näiden yleisten ehtojen teksti saataville. Jos tämä ei ole kohtuudella mahdollista, ennen etämyyntisopimuksen tekemistä ilmoitetaan, että yleiset ehdot ovat nähtävissä elinkeinonharjoittajan luona ja ne toimitetaan kuluttajan pyynnöstä mahdollisimman pian ja ilmaiseksi.

Jos etämyyntisopimus tehdään sähköisesti, poiketen edellisestä kohdasta ja ennen etämyyntisopimuksen tekemistä, näiden yleisten ehtojen teksti voidaan toimittaa kuluttajalle sähköisesti siten, että kuluttaja voi tallentaa ne kestävälle tallennusvälineelle yksinkertaisella tavalla. Jos tämä ei ole kohtuudella mahdollista, ennen etämyyntisopimuksen tekemistä ilmoitetaan, mistä yleiset ehdot voidaan lukea sähköisesti ja että ne toimitetaan kuluttajan pyynnöstä sähköisesti tai muulla tavalla ilmaiseksi.

Siinä tapauksessa, että näiden yleisten ehtojen lisäksi sovelletaan myös tiettyjä tuote- tai palvelukohtaisia ehtoja, toinen ja kolmas kohta ovat vastaavasti voimassa, ja kuluttaja voi ristiriitatilanteessa aina vedota hänelle edullisimpaan sovellettavaan määräykseen.

Jos yksi tai useampi näiden yleisten ehtojen määräys on kokonaan tai osittain pätemätön tai kumotaan jossain vaiheessa, sopimus ja nämä ehdot pysyvät voimassa muilta osin ja kyseinen määräys korvataan välittömästi keskinäisessä neuvottelussa määräyksellä, joka lähestyy alkuperäisen tarkoitusta mahdollisimman paljon.

Tilanteet, joita ei ole säädetty näissä yleisissä ehdoissa, on arvioitava näiden yleisten ehtojen 'hengen' mukaisesti.

Epäselvyydet yhden tai useamman ehdotuksemme ehdotuksen tulkinnasta tai sisällöstä on selvitettävä näiden yleisten ehtojen 'hengen' mukaisesti.

Artikkeli 4 - Tarjous

Mikäli tarjous on voimassa rajoitetun ajan tai se tapahtuu tietyin ehdoin, tämä mainitaan selkeästi tarjouksessa.

Tarjous on sitoumukseton. Yrittäjällä on oikeus muuttaa ja sopeuttaa tarjousta.

Tarjous sisältää täydellisen ja tarkan kuvauksen tarjotuista tuotteista ja/tai palveluista. Kuvaus on riittävän yksityiskohtainen, jotta kuluttaja voi tehdä hyvän arvion tarjouksesta. Mikäli yrittäjä käyttää kuvia, ne ovat totuudenmukainen esitys tarjotuista tuotteista ja/tai palveluista. Ilmeiset virheet tai virheet tarjouksessa eivät sido yrittäjää.

Kaikki kuvat, tekniset tiedot ja tiedot tarjouksessa ovat suuntaa-antavia eivätkä ne voi johtaa vahingonkorvaukseen tai sopimuksen purkamiseen.

Tuotteiden kuvat ovat totuudenmukainen esitys tarjotuista tuotteista. Yrittäjä ei voi taata, että näytetyt värit vastaavat täysin tuotteiden todellisia värejä.

Jokainen tarjous sisältää sellaista tietoa, että kuluttajalle on selvää, mitkä oikeudet ja velvollisuudet liittyvät tarjouksen hyväksymiseen. Tämä koskee erityisesti:

hinta, pois lukien selvitysmaksut ja tuonnin arvonlisävero. Nämä lisäkustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja riskillä. Posti ja/tai kuriiripalvelu käyttävät tuonnissa posti- ja kuriiripalveluja koskevaa erityisjärjestelyä. Tämä järjestely pätee, kun tavarat tuodaan EU:n määrämaahan, mikä on tässä tapauksessa voimassa. Posti- tai kuriiripalvelu perii arvonlisäveron (mahdollisesti yhdessä veloitettujen selvitysmaksujen kanssa) tavaran vastaanottajalta;

mahdolliset lähetyskulut;

tapa, jolla sopimus syntyy ja mitä toimenpiteitä siihen tarvitaan;

onko peruutusoikeutta sovellettavissa;

maksutapa, toimitus ja sopimuksen suorittaminen;

tarjouksen hyväksymisen määräaika tai aika, jonka kuluessa yrittäjä takaa hinnan;

viestintätekniikan käytön kustannusten määräytyminen etäviestintätekniikan käytöstä aiheutuvien kulujen perusteella muulla perusteella kuin käytetyn viestintävälineen normaalihinta;

arkistoidaanko sopimus sen syntymisen jälkeen ja jos kyllä, millä tavalla se on kuluttajan saatavilla;

tapa, jolla kuluttaja voi tarkistaa ennen sopimuksen tekemistä antamansa tiedot ja tarvittaessa korjata ne;

mahdolliset muut kielet, joilla sopimus voidaan tehdä, paitsi hollanti;

käyttäytymissäännöt, joihin yrittäjä on sitoutunut, ja tapa, jolla kuluttaja voi konsultoida näitä käyttäytymissääntöjä sähköisesti; ja etäkaupassa tehdyn sopimuksen vähimmäiskesto, jos kyseessä on jatkuva sopimus.

Valinnainen: saatavilla olevat koot, värit, materiaalit.

Artikkeli 5 - Sopimus

Sopimus syntyy edellyttäen, että kuluttaja hyväksyy tarjouksen ja täyttää siihen liittyvät ehdot, lukuun ottamatta 4 §:ssä säädettyä.

Jos kuluttaja hyväksyy tarjouksen sähköisesti, yrittäjä vahvistaa välittömästi sähköisesti tarjouksen hyväksymisen vastaanottamisen. Siihen asti kun tämän hyväksymisen vastaanottamista ei ole vahvistanut yrittäjä, kuluttaja voi purkaa sopimuksen.

Jos sopimus tehdään sähköisesti, yrittäjä toteuttaa asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojen sähköisen siirron suojaamiseksi ja varmistaa turvallisen verkkoympäristön. Jos kuluttaja voi maksaa sähköisesti, yrittäjä ryhtyy asianmukaisiin turvatoimiin.

Yrittäjä voi - lain rajoissa - selvittää, voiko kuluttaja täyttää maksuvelvoitteensa, sekä kaikki ne asiat ja tekijät, jotka ovat tärkeitä etäkaupan sopimuksen vastuulliselle tekemiselle. Jos yrittäjällä on tämän tutkimuksen perusteella päteviä syitä olla tekemättä sopimusta, hänellä on oikeus perustellusti kieltäytyä tilauksesta tai pyytää erityisiä ehtoja sen toteuttamiselle.

Yrittäjä liittää tuotteeseen tai palveluun seuraavat tiedot, kirjallisesti tai siten, että kuluttaja voi tallentaa ne kestävälle tietovälineelle saavutettavalla tavalla:

  1. yrittäjän valitusosoite, johon kuluttaja voi kääntyä;

  2. ehdot ja menetelmät, joilla kuluttaja voi käyttää peruutusoikeuttaan, tai selvä ilmoitus peruutusoikeuden poissulkemisesta;

  3. tiedot takuista ja olemassa olevista jälkimarkkinointipalveluista;

  4. näissä ehdoissa 4 §:ssä mainitut tiedot, ellei yrittäjä ole toimittanut näitä tietoja kuluttajalle ennen sopimuksen tekemistä;

  5. sopimuksen irtisanomiseen liittyvät vaatimukset, jos sopimuksen kesto on yli yksi vuosi tai määräämätön.

Pysyvässä transaktiossa edellä mainittua kohtaa sovelletaan vain ensimmäiseen toimitukseen.

Jokainen sopimus tehdään kyseisten tuotteiden riittävän saatavuuden ehdolla.

Artikkeli 6 - Peruutusoikeus

Tuotteiden oston yhteydessä kuluttajalla on mahdollisuus purkaa sopimus ilman syytä 14 päivän kuluessa. Tämä harkinta-aika alkaa kuluttajan vastaanottaessa tuotteen tai kuluttajan ennakkoon ilmoittaman ja yrittäjälle tiedoksi antaman edustajan vastaanotosta.

Harkinta-ajan aikana kuluttajan on käsiteltävä tuotetta ja pakkausta huolellisesti. Hän saa purkaa tuotteen vain siinä määrin, kuin se on tarpeen arvioidakseen, haluaako hän pitää tuotteen. Mikäli hän käyttää peruutusoikeuttaan, hänen on palautettava tuote kaikkine toimitettuine lisävarusteineen ja -tarvikkeineen ja mahdollisuuksien mukaan alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa yrittäjälle, noudattaen yrittäjän antamia kohtuullisia ja selkeitä ohjeita.

Jos kuluttaja haluaa käyttää peruutusoikeuttaan, hänen on ilmoitettava siitä yrittäjälle 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuluttajan on tehtävä tämä ilmoitus kirjallisesti tai sähköpostitse. Kuluttajan ilmoitettua haluavansa käyttää peruutusoikeuttaan, hänen on lähetettävä tuote takaisin yrittäjälle 14 päivän kuluessa. Kuluttajan on todistettava, että toimitetut tavarat on palautettu ajoissa, esimerkiksi toimitustodistuksen avulla.

Jos asiakas ei ilmoita peruutusoikeutensa käyttämisestä tai palauta tuotetta yrittäjälle 2 ja 3 kohdassa mainittujen määräaikojen jälkeen, kauppa on vahvistettu.

Artikkeli 7 - Kulut peruuttamistapauksessa

Mikäli kuluttaja käyttää peruuttamisoikeuttaan, palauttamisesta aiheutuvat kulut ovat kuluttajan vastuulla.

Mikäli kuluttaja on maksanut summan, yrittäjä palauttaa tämän summan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisesta. Tässä tapauksessa edellytetään, että tuote on jo palautettu verkkokauppiaalle tai että täydellinen palautus on osoitettavissa.

Artikkeli 8 - Peruuttamisoikeuden poissulkeminen

Yrittäjä voi sulkea kuluttajan peruuttamisoikeuden pois tuotteiden osalta, kuten määritelty kohdissa 2 ja 3. Peruuttamisoikeuden poissulkeminen on voimassa vain, jos yrittäjä on ilmoittanut tästä selkeästi tarjouksessa tai viimeistään ennen sopimuksen tekemistä.

Peruuttamisoikeuden poissulkeminen on mahdollista vain tuotteille:

  1. jotka on valmistettu kuluttajan erityisvaatimusten mukaisesti;

  2. jotka ovat selvästi henkilökohtaisia;

  3. jotka eivät luonteensa vuoksi voi palauttaa;

  4. jotka voivat nopeasti pilaantua tai vanhentua;

  5. joiden hinta riippuu markkinoiden vaihteluista, joilla yrittäjällä ei ole vaikutusvaltaa;

  6. irtotuotteille, kuten sanomalehdille ja aikakauslehdille;

  7. ääni- ja kuvatallenteille sekä tietokoneohjelmistoille, joiden sinetti on rikottu.

  8. hygieniatuotteille, joiden sinetti on rikottu.

Peruuttamisoikeuden poissulkeminen on mahdollista vain palveluille:

  1. jotka koskevat majoitusta, kuljetusta, ravintolatoimintaa tai vapaa-ajanviettoa tietyllä päivämäärällä tai tiettynä ajanjaksona;

  2. joiden toimitus on alkanut kuluttajan nimenomaisella suostumuksella ennen harkinta-ajan päättymistä;

  3. jotka koskevat vedonlyöntiä ja arpajaisia.

Artikkeli 9 - Hinta

Tarjouksessa ilmoitettujen voimassaoloaikojen aikana tuotteiden ja/tai palveluiden hintoja ei koroteta, ellei muutoksia arvonlisäverokantojen vuoksi tapahdu.

Poiketen edellisestä kohdasta, yrittäjä voi tarjota tuotteita tai palveluita, joiden hinnat ovat sidoksissa markkinoiden vaihteluihin ja joihin yrittäjällä ei ole vaikutusvaltaa, vaihtelevilla hinnoilla. Tämä riippuvuus markkinoiden vaihteluista ja mahdolliset ilmoitetut hinnat ovat suuntaa-antavia, ilmoitetaan tarjouksessa.

Hintojen korotukset 3 kuukauden kuluessa sopimuksen tekemisestä ovat sallittuja vain, jos ne johtuvat laillisista määräyksistä tai säädöksistä.

Hintojen korotukset 3 kuukauden jälkeen sopimuksen tekemisestä ovat sallittuja vain, jos yrittäjä on neuvotellut niistä ja:

  1. ne johtuvat laillisista määräyksistä tai säädöksistä; tai

  2. kuluttajalla on oikeus irtisanoa sopimus siitä päivästä lähtien, kun hinnankorotus tulee voimaan.

Toimituspaikka määräytyy arvonlisäverolain 5 §:n 1 momentin mukaisesti sen maan mukaan, josta kuljetus alkaa. Tässä tapauksessa toimitus tapahtuu EU:n ulkopuolella. Tämän seurauksena posti- tai kuriiripalvelu veloittaa tuotteen vastaanottajalta tuonnin arvonlisäveron tai selvitysmaksut. Näin ollen yrittäjä ei veloita arvonlisäveroa. Kaikki hinnat ovat paino- ja kirjoitusvirheistä riippuvaisia. Paino- ja kirjoitusvirheistä ei hyväksytä vastuuta. Paino- ja kirjoitusvirheiden tapauksessa yrittäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa tuotetta virheellisen hinnan mukaisesti.

Artikkeli 10 – Vastaavuus ja Takuu

Yrittäjä takaa, että tuotteet ja/tai palvelut vastaavat sopimusta, tarjouksessa mainittuja teknisiä tietoja, kohtuullisia vaatimuksia kelpoisuudesta ja/tai käyttökelpoisuudesta sekä sopimuksen tekohetkellä voimassa olevia lakisääteisiä määräyksiä ja/tai viranomaisohjeita. Mikäli niin sovitaan, yrittäjä takaa myös, että tuote soveltuu normaalista käytöstä poikkeavaan käyttöön.

Yrittäjän, valmistajan tai maahantuojan antama takuu ei vaikuta niihin lakisääteisiin oikeuksiin ja vaatimuksiin, joita kuluttajalla on sopimuksen perusteella yrittäjää kohtaan.

Mahdolliset viat tai virheellisesti toimitetut tuotteet on ilmoitettava kirjallisesti yrittäjälle 14 päivän kuluessa tuotteiden toimittamisesta. Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessa ja uudenveroisessa kunnossa.

Yrittäjän takuuaika vastaa valmistajan takuuaikaa. Yrittäjä ei kuitenkaan ole vastuussa tuotteiden lopullisesta soveltuvuudesta yksilölliseen käyttöön kuluttajan taholta, eikä mahdollisista neuvoista tuotteiden käytöstä tai soveltamisesta.

Takuu ei päde, jos:

Kuluttaja on itse korjannut tai muokannut toimitettuja tuotteita tai on antanut kolmannen osapuolen korjata tai muokata niitä;

Toimitettuja tuotteita on altistettu poikkeuksellisille olosuhteille tai niitä on muutoin käsitelty huolimattomasti tai niitä ei ole käsitelty yrittäjän antamien ohjeiden ja/tai pakkauksen mukaisesti;

Tuotteen virheellisyys johtuu kokonaan tai osittain hallituksen antamista tai tulevista määräyksistä tai ohjeista materiaalien luonteesta tai laadusta.

Artikkeli 11 – Toimitus ja suoritus

Yrittäjä ottaa suurimman mahdollisen huolellisuuden vastaanottaessaan ja toimittaessaan tuotteita. Toimitusosoitteena käytetään sitä osoitetta, jonka kuluttaja on ilmoittanut yritykselle.

Huomioiden tämän yleisten ehtojen 4. artiklassa mainitun, yritys toteuttaa hyväksytyt tilaukset asianmukaisella kiireellisyydellä, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa, ellei kuluttaja ole suostunut pidempään toimitusaikaan. Jos toimituksessa ilmenee viivästyksiä tai jos tilausta ei voida täyttää kokonaan tai osittain, kuluttaja saa siitä ilmoituksen viimeistään 30 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Kuluttajalla on tällöin oikeus purkaa sopimus kustannuksitta ja oikeus mahdolliseen vahingonkorvaukseen.

Edellä mainitun kohdan mukaisesti tapahtuvassa purkamisessa yrityksen on maksettava kuluttajalle maksettu summa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa purkamisesta.

Jos tilatun tuotteen toimittaminen osoittautuu mahdottomaksi, yritys pyrkii tarjoamaan korvaavan tuotteen. Kuluttajalle ilmoitetaan selvästi ja ymmärrettävästi ennen toimitusta, että korvaava tuote toimitetaan. Korvaavien tuotteiden kohdalla peruutusoikeutta ei voida sulkea pois. Mahdolliset palautuskulut ovat yrityksen vastuulla.

Tuotteiden vahingoittumis- tai katoamisriski on yrityksen vastuulla tuotteiden toimitukseen asti kuluttajalle tai etukäteen ilmoitetulle ja yritykselle tiedossa olevalle edustajalle, ellei toisin sovita.

Artikkeli 12 – Pysyvät sopimukset: kesto, irtisanominen ja jatkaminen

Irtisanominen

Kuluttaja voi milloin tahansa irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, joka koskee säännöllistä tuotteiden toimittamista (mukaan lukien sähkö) tai palveluita, noudattaen sovittuja irtisanomissääntöjä ja enintään kuukauden irtisanomisaikaa.

Kuluttaja voi milloin tahansa irtisanoa määräajaksi tehdyn sopimuksen, joka koskee säännöllistä tuotteiden toimittamista (mukaan lukien sähkö) tai palveluita, sopimuksen määritellyn keston päättyessä, noudattaen sovittuja irtisanomissääntöjä ja enintään kuukauden irtisanomisaikaa.

Kuluttaja voi irtisanoa edellä mainitut sopimukset:

milloin tahansa eikä häntä voida rajoittaa irtisanomaan tiettynä ajankohtana tai tiettynä ajanjaksona;

vähintään samalla tavalla kuin ne on tehty;

aina samalla irtisanomisajalla kuin yritys on sopinut itselleen.

Jatkaminen

Määräajaksi tehtyä sopimusta, joka koskee säännöllistä tuotteiden toimittamista (mukaan lukien sähkö) tai palveluita, ei saa jatketa tai uusia hiljaisesti määrätyksi ajaksi.

Edellä mainitun kohdan vastaisesti määräajaksi tehtyä sopimusta, joka koskee säännöllistä päivä-, uutis- ja viikkolehtien sekä aikakauslehtien toimittamista, voidaan kuitenkin jatkaa hiljaisesti enintään kolmen kuukauden määräajaksi, jos kuluttaja voi irtisanoa tämän jatkosopimuksen sen päättyessä enintään kuukauden irtisanomisajalla.

Määräajaksi tehtyä sopimusta, joka koskee säännöllistä tuotteiden tai palveluiden toimittamista, voidaan jatkaa hiljaisesti toistaiseksi, jos kuluttaja voi milloin tahansa irtisanoa sen enintään kuukauden irtisanomisajalla ja enintään kolmen kuukauden irtisanomisajalla, jos sopimus koskee säännöllistä, mutta alle kerran kuukaudessa tapahtuvaa päivä-, uutis- ja viikkolehtien sekä aikakauslehtien toimittamista.

Määräajaksi tehtyä sopimusta, joka koskee säännöllistä päivä-, uutis- ja viikkolehtien sekä aikakauslehtien toimittamista (koe- tai tutustumistarjous), ei jatketa hiljaisesti, vaan se päättyy automaattisesti koe- tai tutustumisjakson päätyttyä.

Kesto

Jos sopimus on voimassa yli vuoden, kuluttaja voi irtisanoa sopimuksen milloin tahansa enintään kuukauden irtisanomisajalla, ellei kohtuus ja reiluus estä irtisanomista ennen sopimuksen sovittua päättymistä.

Artikkeli 13 – Maksu

Mikäli ei ole toisin sovittu, kuluttajan maksettavat summat on maksettava 7 työpäivän kuluessa peruutusajan alkamisesta 6 artiklan 1 kohdan mukaisesti. Palvelun tarjoamiseen liittyvässä sopimuksessa tämä aika alkaa kuluttajan saadessa sopimuksen vahvistuksen.

Kuluttajalla on velvollisuus ilmoittaa välittömästi virheellisyydet maksutiedoissa, jotka on annettu tai mainittu.

Mikäli kuluttaja laiminlyö maksun, yrittäjällä on, lakisääteiset rajoitukset huomioon ottaen, oikeus veloittaa kuluttajalta etukäteen ilmoitetut kohtuulliset kulut.

Artikkeli 14 – Valitusten käsittely

Valitukset sopimuksen täytäntöönpanosta on tehtävä täysin ja selkeästi 7 päivän kuluessa kuluttajan havaittua virheet.

Yritykselle esitetyt valitukset käsitellään viimeistään 14 päivän kuluessa vastaanottopäivästä lukien. Jos valituksen käsittelyyn tarvitaan ennakoitua pidempi aika, yritys vastaa 14 päivän kuluessa vastaanottoviestillä ja antaa arvion siitä, milloin kuluttaja voi odottaa saavansa yksityiskohtaisemman vastauksen.

Jos valitusta ei voida ratkaista sopimuksessa, syntyy riita, joka voidaan viedä riidanratkaisumenettelyyn.

Valitus ei lykkää yrityksen velvollisuuksia, ellei yritys kirjallisesti toisin ilmoita.

Jos valitus osoittautuu perustelluksi yrityksen toimesta, yritys voi valita korvata tai korjata toimitetut tuotteet kuluttajalle kustannuksitta.

Artikkeli 15 – Riidat

Yrityksen ja kuluttajan välillä sovelletaan näitä yleisiä ehtoja koskevissa sopimuksissa yksinomaan Alankomaiden lakia, vaikka kuluttaja asuisi ulkomailla.